Top

Zeiss Ikon lampen in de showroom van BIS Specials BIS Specials gaat voor de ZI001 chrome van Zeiss Ikon Zeiss Ikon lampen in verchroomde uitvoering door Lloyd Industrials Zeiss Ikon van Lloyd Industrials verlichten de showroom van BIS Specials

Spannende combinatie

Meestal worden de ZI001 Zeiss Ikon lampen uit de collectie van Lloyd Industrials toegepast in waanzinnige interieurs. Een mooi interieurontwerp gecombineerd met verlichting met een echt verhaal vormen dan een spannend contrast. Wanneer verleden en heden samenkomen binnen een ruimte zorgt dat voor een eigen gezicht. Daarmee krijgt jouw woning, kantoor, restaurant of ander project juist dat beetje extra. 

BIS Specials uitgelicht
Die spannende combinatie zag BIS Specials helemaal voor zich met de lampen van Zeiss IKON. Al 50 jaar lang zijn zij de specialist op het gebied van spantechniek voor draaibanken, freesbanken, vertanding machines, bewerkingscentra en meer. Bij het herinrichten van hun showroom hebben zij gekozen voor een serie ZI001 chrome lampjes. Deze hebben een plek gekregen boven de presentatieblokken en laten nu het licht schijnen op de producten.

Techniek en design
Daarnaast nog een leuke bijkomstigheid: het merk Zeiss is pionier op het gebied van wetenschappelijke optica. Op hun website vind je een mooi overzicht van de logo’s van Zeiss, welke je natuurlijk ook terugvindt op de lampen. Hoe mooi een match tussen techniek en design kan zijn bewijst toch wel deze vernieuwde showroom.

Zeiss Ikon logo in zwart wit

Onze Zeiss Ikon collectie
Zie jij deze iconische Zeiss Ikon lampen ook in jouw interieur hangen? Dat kan! Wij hebben de ZI001 lampen zelfs in drie variaties, zowel als hanglamp als plafonnière. Uiteraard allemaal handmatig en vakkundig upcycled door Lloyd Industrials. Bezoek onze studio in Rotterdam of bestel deze eyecatchers online in onze webshop:

ZI001 chrome
ZI001 original
ZI001 plafonnière