Top

Webshop uitbreiding

In de studio en webshop van Studio Lloyd Industrials vind je niet alleen de redesigned collectie van Lloyd Industrials, waaronder de duurzame A16 Lightbox. Ook vind je onder de Rotterdamse Hofbogen de kleurrijke emaille collectie van EBLI en de retro designcollectie van het Nederlandse ANVIA. En last but not least is in onze studio een groot deel van de historische designcollectie van het Italiaanse Stilnovo vertegenwoordigd. Allemaal stuk voor stuk unique lighting objects met een eigen verhaal die je natuurlijk ook terugvindt in onze webshop.

All contemporary collectie
Begin 2024 breiden wij onze webshop verder uit met nog meer prachtige iconen op het gebied van verlichting. Voortaan shop je online niet alleen de ‘all historical’ collectie, maar ook de ‘all contemporary’ modellen. Ook deze bestaan uit zowel tafellampen, hanglampen, wandlampen en vloerlampen.

Waar de ‘all historical’ collectie bestaat uit ontwerpen van de periode jaren 50 tot jaren 80, ligt de nadruk bij de ‘all contemporary’ op ontwerpen van nu. Moderne designverlichting van de hoogste kwaliteit zoals je mag verwachten van Stilnovo. Wat denk je bijvoorbeeld van deze grote koepel in jouw interieur: de Demì Moon. Één van de nieuwste modellen die bestaat uit een transparante koepel die duizenden lasergravures op het oppervlak verspreidt die een mooi zacht en gelijkmatig licht geven.

Ook de Luna is één van de nieuwste modellen uit de ‘all contemporary’ collectie. Een lichtgewicht hanglamp van ontwerper Shigeaki Asahara. Bij deze lamp wordt het licht geprojecteerd op een richtbare reflecterende schijf welke het licht comfortabel op het oppervlak richt. Door een gepatenteerd scharnierend balanceer systeem kun je op een eenvoudige manier de lichtbundel stellen.

twee Bascula hanglampen van Stilnovo in een ruimte met groen behang

Details van de mooiste ontwerpen
Met de uitbreiding van nog meer modellen van Stilnovo, is onze webshop voortaan nog completer geworden. Niet alleen voorzien wij je nu van de meest waanzinnige historische ontwerpen. Ook wordt de liefhebber van moderne designverlichting op zijn wenken bediend. Om het online shoppen voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij op iedere productpagina ook alle producteigenschappen van de lamp vermeld. Zo vind je er, naast bijvoorbeeld alle kleuropties, ook de maatvoering en het gewicht van het model. En bij de collectie van Stilnovo is er per model op onze website zelfs een technische datasheet toegevoegd.

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig geworden of kom je er toch niet helemaal uit bij het maken van jouw keuze? Wekelijks ben je van donderdag tot en met zondag natuurlijk van harte welkom in onze studio. Of heb je gewoon nog een vraag over onze collectie, neem dan even contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. Ondertussen bekijk je de volledige collectie van Stilnovo hier.

 

Logo Stilnovo
Studio Lloyd Industrials is official Stilnovo dealer