Top

Reparatie van jouw lamp

De collectie van Studio Lloyd Industrials bestaat uit de meest waanzinnige designlampen. Van upcycled White Label tot modellen uit de mid-century periode. Omdat duurzaamheid bij Lloyd Industrials hoog in het vaandel staat, zijn wij continu bezig met het nog verder verduurzamen van ons bedrijf. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe ideeën om dit nog verder toe te passen. Vanuit die gedachten introduceren wij nu het ‘repair package’: hoogwaardige reparatie service van jouw eigen oude lamp.

Laat jouw favoriete oude lamp weer stralen
Zoals je weet worden alle lampen uit onze collectie handmatig geproduceerd. Ambacht, vakmanschap en passie spelen daarbij een belangrijke rol. Steeds vaker worden wij benaderd door mensen die zelf een oude industriële lamp op zolder hebben liggen. Vaak gaat het dan om een lichtobject dat al jaren in bezit is en ergens op zolder ligt te verstoffen. Daardoor is de technische staat van de lamp gedateerd of de lamp werkt gewoon niet meer.

Duurzaam een lamp repareren
Als geen ander weten wij wat het is om verliefd te zijn op een bepaald model of juist het verhaal dat erachter zit. Daarom bieden wij jou vanaf nu de mogelijkheid om gebruik te maken van onze technische kennis en kunde. Met onze ‘repair package’ maken wij jouw lamp weer helemaal technisch in orde. Bovendien werken wij, door de reparatie service van jouw lamp, op die manier samen aan een duurzame wereld. Een hele mooie combinatie dachten wij zo.

Repair package (basis)
– Inclusief vervangen 300 cm textielbedrading
– Inclusief vervangen van een nieuwe porseleinen fitting
– Inclusief vervangen ophang
– Inclusief reiniging van de kap
– Inclusief manuren
– Prijs € 95,- (incl BTW)*

* De prijs is op basis van een ‘standaard’ kleiner model industriële lamp en is exclusief eventuele verzendkosten. Bij andere modellen geven wij vooraf een prijsindicatie op aanvraag.

Reparatie service oude lamp van Lloyd Industrials

Onze werkwijze
– Stuur duidelijke foto’s van jouw lamp naar info@lloydindustrials.com
– Vervolgens beoordelen wij de lamp en laten jou weten wat de mogelijkheden zijn.
– Daarna breng je de lamp naar onze studio of atelier (of je stuurt deze naar ons op).
– Wij voeren de upgrade uit zoals vooraf besproken.
– Zodra jouw lamp gereed is, nemen wij contact met je op en kan de lamp in onze studio of atelier worden afgehaald. Woon je niet in de buurt? Dan sturen wij deze als pakket naar je toe.
– Tot slot sluit jij sluit de lamp thuis aan en geniet je weer van jarenlang lichtplezier.

Neem contact op
Heb je nog vragen over deze service of over de collectie designlampen? Laat het ons weten en neem contact op. Wij helpen je graag verder op weg.