Top

Introducing ONETONE EBLI 

Emaille lamp

Wanneer passie voor verlichting zo groot is, gaat creativiteit borrelen en ontstaat er een idee. In onze rugzak: jarenlange ervaring met de restauratie van authentieke fabriekslampen. Deze vakkennis vormt samen met de interesse voor interieur en design, de basis voor ons eigen label: Émaillé By Lloyd Industrials, oftewel EBLI.

Er ontstaat een lampenlijn naar eigen ontwerp, met als uitgangspunt de originele fabriekslamp. Van origine werden deze vaak afgewerkt met een emaille coating. Een eeuwenoude techniek waarbij glas samensmelt met bijvoorbeeld metaal. Het resultaat: een duurzaam kras- en kleurvast oppervlak. Hoe mooi is het om deze kleurrijke en veelzijdige techniek nieuw leven in te blazen in een nieuw ONETONE ontwerp? Verleden, heden en toekomst komen na een lang proces van ontwerpen, testen en doorontwikkelen samen.

Logo van EBLIFoto van de beige Onetone hanglamp van EBLI

emaille hanglamp geel designed by EBLI

Dutch Design made in Europe
De ONETONE collectie is volledig handgemaakt en is een Europees product. EBLI werkt daarvoor samen met gespecialiseerde bedrijven met allemaal hun eigen vakkennis. De armaturen worden vervolgens door Lloyd Industrials geassembleerd in het eigen atelier.

In het voorjaar van 2023 is het zover: de allereerste samples van de EBLI designlamp zijn een feit. Een prachtige serie geëmailleerde lampen van hoogwaardige kwaliteit uitgebracht onder de naam ONETONE. Durf jij jouw interieur te verrijken met prikkelend limoengeel of kies je juist voor het prachtige intens diepe inktblauw?

Scan deze QR code om naar de ONETONE collectie in onze webshop te gaan

 

Presale emaille lamp
Lloyd Industrials lanceert EBLI en daar kun jij deel van uitmaken. Voordat de collectie officieel in productie gaat bieden wij jou nu al de mogelijkheid om jouw interieur helemaal ‘summerproof’ te maken. Niet alleen heb jij als één van de eersten jouw ONETONE designlamp in huis, ook nemen wij de verzending voor onze rekening. En last out not least: voor de trendsetters onder ons geven wij een korting van maar liefst € 45,00 per emaille lamp tijdens de presale periode. Natuurlijk wil jij met deze unieke kans jouw interieur in de spotlights zetten. Maar wacht niet te lang, de presale duurt tot en met 30 juni.

ONETONE Bestellen
Omdat wij het jou graag makkelijk maken, bekijk je de EBLI ONETONE uiteraard ook in onze studio. Wekelijks is Studio Lloyd Industrials geopend van donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 18.00 uur. Een keuze gemaakt: wij helpen je graag persoonlijk verder. Geen tijd om de studio te bezoeken, maar wel superenthousiast? Helemaal leuk, preorder jouw ONETONE designlamp dan online in onze webshop. En voor het geval dat het online shoppen niet helemaal jouw ding is: Dan maken wij het jou graag nog eenvoudiger. Mail ons jouw preorder.

emaille hanglamp geel designed by EBLI