Top

Montageservice Studio Lloyd Industrials

NIEUW: Montageservice

Montagestress? Heb je een hanglamp uit onze collectie aangeschaft dan kun je gaan monteren. Je verzamelt wat gereedschap, zet de stroom eraf en gaat aan de slag. Maar wat als je zelf niet zo technisch bent? Natuurlijk wil je dat prachtige designarmatuur op een professsionele manier zien hangen in jouw interieur. Omdat wij graag met je meedenken bieden wij jou nu ook de mogelijkheid om alle montagestress bij je weg te nemen. Wel zo makkelijk toch?

Nieuw: montageservice

Om het jou nog makkelijker te maken werken wij samen met een erkend en zeer professioneel bedrijf: Compass. Zij nemen de montage van jouw aankoop graag uit handen en sluiten de designlamp op locatie aan. Experts op het gebied van elektra en de nieuwste technieken. Bovendien kunnen zij ook bijvoorbeeld al het benodigde schakelmateriaal verzorgen. Door deze montageservice geniet jij op een zorgeloze en veilige manier van jouw designlamp.

Kosten
Geen montagestress? Maak dan gebruik van de montageservice. Na de aankoop van een lamp uit onze collectie brengen wij jou graag in contact met onze samenwerkingspartner. Zij nemen contact met jou op voor het maken van een afspraak. Natuurlijk vraagt iedere locatie om een andere oplossing. Toch geven wij je vooraf graag een indicatie van de kosten (zie schema). Na de opname is het eventueel ook mogelijk een vaste aanneemsom voor de montage op te stellen.

Prijsopbouw voor het monteren van een designlamp