Top

Lloyd Industrials staat voor designverlichting die handmatig wordt gemaakt

Maatwerk en levertijden

Lloyd Industrials is ontstaan vanuit de passie voor verlichting, ambacht en maatwerk. Toen wij in 2012 ons werkatelier onder de Rotterdamse Hofbogen openden stond daar vanaf de eerste dag het maakproces centraal. Werkbanken, een straalcabine en veel gereedschap waren de tools om oude industriële lampen een nieuw lichtleven te geven.

In 2022 verhuist ons atelier naar een voormalig smederij in Hengelo (gld) en begin 2023 openen wij onder de Hofbogen de deuren van onze nieuwe studio. Een showroom met de mooiste designverlichting van Lloyd Industrials, EBLI, ANVIA en Stilnovo. Stuk voor stuk merken die garant staan voor design en kwaliteit. Bovendien design met oog voor detail en maatwerk. Graag vertellen je meer over ons maatwerk en levertijden.

Onze levertijden van designlampen en industriële lampen
Omdat alle designlampen en industriële lampen uit de collectie maatwerk betreft, hanteren wij levertijden. Bestel je in ons atelier, de studio of in onze webshop een lamp, dan wordt deze speciaal voor jou gemaakt. Op die manier staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. Bij ons vind je geen massaproducten die uit het schap worden getrokken, maar uitsluitend verlichting die handmatig en op bestelling gereed wordt gemaakt. In onze webshop vind je per product een indicatie van de levertijd.

Over het algemeen hanteren wij een levertijd die ligt tussen de twee en zes weken. Dit is afhankelijk van jouw bestelling en het type lamp. Vanaf het moment dat jouw bestelling definitief is, gaan wij voor jou aan de slag. Daarbij is het werkproces bij iedere lamp verschillend. Zo worden de lampen van Stilnovo handmatig in Italië gemaakt en bestaat de collectie van Lloyd Industrials uit armaturen die duurzaam worden hergebruikt middels upcycling. Een erg leuk maar arbeidsintensief proces. Verder kunnen ook specifieke wensen vanuit de klant bepalend zijn voor de levertijd.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte wanneer jouw lampen gereed zijn. Deze haal je vervolgens af in onze studio of in het atelier. En in sommige gevallen verzenden wij jouw bestelling als pakket of komen wij deze zelfs persoonlijk bij je bezorgen.

Soms zijn er uitzonderingen…
Ondanks dat wij niet geloven dat kwaliteit ligt in het snel kunnen leveren van prachtige designverlichting, kan het gebeuren dat je die ene lamp toch net wat sneller nodig hebt. Je hebt net je nieuwe huis betrokken en houdt over twee weken je housewarming. Of je opent bijvoorbeeld binnen drie weken jouw eigen restaurant. Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat je juist dan die prachtige industriële lampen of designlampen wilt zien stralen. Laat het ons weten en ook dan zoeken wij graag met jou naar een oplossing om dat voor elkaar te krijgen.

Meer info over maatwerk
Wil je meer weten over dit onderwerp of heb je een specifieke vraag over onze industriële lampen of designlampen? Wij horen graag van je.