Top

Gezocht: kleurrijke crowdfunders

Crowdfunding

Lloyd Industrials is zo’n 12 jaar geleden ontstaan uit passie voor het ambachtelijk restaureren van de industriële lampen. Jarenlang geven wij de meest waanzinnige lichtobjecten een nieuw lichtleven onder de Rotterdamse Hofbogen. Vorig jaar kwam voor ons de mogelijkheid het atelier uit te bereiden naar een grotere locatie: een oude smederij in Hengelo (gld). Daarmee ontstond ook de kans om op de plek van ons voormalig atelier een nieuw concept neer te zetten. In februari 2023 is het zover en hebben wij vol trots de deuren geopend van Studio Lloyd Industrials. Een showroom met de meest unieke designverlichting. Stuk voor stuk lampen met een echt verhaal die gezien mogen worden.

Lloyd Industrials

Sinds het begin van Lloyd Industrials hebben wij talloze reizen gemaakt door vooral Frankrijk en België. Telkens met maar één doel voor ogen: het vinden van de meest prachtige fabriekslampen. Regelmatig komen we daarbij op locaties zoals je die in Nederland bijna niet meer vindt. Fabrieken en kantoren uit het verleden die een verhaal vertellen. De fabriekslamp is sinds het allereerste moment dagelijks nog steeds onze inspiratiebron. Tijdens de restauratie komen geëmailleerde kappen tevoorschijn in de mooiste diepe kleuren.

Nieuw kleurrijk emaille
Hoe gaaf zou het zijn om zelf een lamp te ontwikkelen met een knipoog naar de authentieke fabriekslamp? Een nieuw ontwerp uitgevoerd met de eeuwenoude techniek van het emailleren. Het idee is geboren en wij gaan aan het schetsen met als resultaat een eigen serie kleurrijke lampen onder de naam ONETONE.

Crowdfunding : waar staan we nu?
Inmiddels zijn we flink op weg met de realisatie van ons eigen design. Het ontwerp is gemaakt en zo ook de mal en ophang. Verder hebben we verschillende producenten gevonden die op hun gebied de handgemaakte onderdelen voor de lampen maken. Tijd voor de volgende stap: het opstarten van de productie, fotografie en verpakking. Omdat wij als zelfstandige ondernemers dit allemaal in eigen beheer doen, zijn wij op zoek naar crowdfunders die samen met ons dit kleurrijke avontuur aan willen gaan. Ben je net zo enthousiast als wij en bereid deze eerste productie een financiële boost te geven, dan komen wij graag met jou in contact.

groene lamp - emaille lamp - van EBLI de ONETONE French Green - het emaille heeft de kleur van oude franse industriële lampen 1gele emaille lamp ONETONE lemon boven een eetkamertafelwit geëmailleerde binnenkant van emaille lamp ONETONE beige

Wat is crowdfunding?
Het grote misverstand over crowdfunding is dat men vaak denkt dat het om een gift gaat. Dat is zeker niet het geval. Sterker nog: wij leveren jou zelfs een tegenprestatie. Help jij ons om de laatste stap te zetten in het produceren van de ONETONE collectie, dan bieden wij jou 5% rente over 5 jaar. Dan heb je ook je gehele investering weer terug. Investeer je bijvoorbeeld € 5.000,-, dan wordt er jaarlijks € 1.000,- terugbetaald en ontvang je daarnaast ook nog eens in totaal € 750,- aan rente aan het eind van de 5 jaar. Deelnemen kan vanaf € 1.000,-

Aanmelden als crowdfunder
Ben of ken jij iemand die het interessant lijkt om mee te doen en crowdfunder te worden? Neem dan contact met ons op via info@lloydindustrials.com Of wellicht heb je eerst nog vragen of wil je aanvullende informatie. Ook dan horen wij graag van je.

Logo van Lloyd Industrials unique lighting objects
Studio Lloyd Industrials  |  Vijverhofstraat 76 Rotterdam  |  info@lloydindustrials.com  |  06 164 013 81