Top

Lampenwinkel Rotterdam

Studio Lloyd Industrials

Nostalgie viert hoogtij bij de mooiste lampenwinkel in Rotterdam. Ze zijn je vast eens opgevallen, die typische lampen waarmee de Nederlandse snelwegen werden verlicht. Deze hebben dankzij Lloyd Industrials een nieuw leven gekregen. De lampen, die behoorlijk waren verweerd, zijn door Lloyd Industrials gerestaureerd, op een milieuvriendelijke manier gecoat en voorzien van dimbaar ledverlichting. Als nostalgisch designobject is de A16 Lightbox Philips snelwegarmatuur  te bewonderen in een gloednieuwe studio in de Rotterdamse Hofbogen.

ANVIA en Stilnovo verkrijgbaar in Rotterdam

Dat is niet de enige primeur. Met de komst van Studio Lloyd Industrials staan de Italiaanse jaren 50 tot 80-lampen van Stilnovo voor het eerst in Nederland offline in de schijnwerpers. Vanaf nu hoef je de grens niet meer over om te checken of deze unieke lampen passen in jouw interieur. Tevens laat Studio Lloyd Industrials in zijn showroom het licht schijnen over de vernieuwde iconische designlampen van ANVIA.

Lampen met een verhaal in de lampenwinkel in Rotterdam

Alle lampen bij Studio Lloyd Industrials hebben een verhaal, een eigen geschiedenis. Het zijn stuk voor stuk heruitgaven uit vervlogen tijden. In de oorspronkelijke vorm. Met zowel de eigen White Label collectie als die van ANVIA en Stilnovo is Studio Lloyd Industrials dan ook een aanwinst voor de Nederlandse designverlichtingsmarkt. Met een lamp van Studio Lloyd Industrials heb je een unieke en tegelijkertijd duurzame eyecatcher in je huis, in je winkel of op je kantoor.

Over Lloyd Industrials

Lloyd Industrials is in 2012 ontstaan uit passie voor oude fabriekslampen. René en Dennis kochten deze veelal in Frankrijk op en restaureerden deze in hun atelier op minutieuze wijze tot schitterende designlampen in. Dat succes bleek niet onopgemerkt. Het idee van beide heren werd op grote schaal gekopieerd. Om deze reden besloten ze onlangs het roer om te gooien. Met hun snelweglampen zijn ze opnieuw pionier op het gebied van designverlichting. Aangevuld met overige lampen uit de White Label collectie is Rotterdam met Studio Lloyd Industrials een hotspot en prachtige lampenwinkel rijker.

_____
Neem contact op

lampenwinkel in Rotterdam

Lampen uitgelicht