Top

Industriële lampen

Stoere lampen

De originals van Lloyd Industrials zijn stoere lampen die geïnspireerd zijn op industriële en fabrieksontwerpen uit het verleden. De lampen zijn vaak gemaakt van ruwe materialen. Zoals metaal, gietijzer of gegoten aluminium. Het ontwerp is meestal eenvoudig, functioneel en robuust, met een focus op functionaliteit en duurzaamheid.

Kenmerken

De lampen zijn dus vaak gemaakt van metalen materialen zoals staal, ijzer of aluminium, waardoor ze een robuuste uitstraling hebben. Ze vertonen vaak blootliggende draden, lampen en mechanische onderdelen, waardoor het ruwe en industriële uiterlijk wordt benadrukt. Deze lampen kunnen ook een vintage of retro esthetiek hebben, met ontwerp elementen die teruggrijpen naar de industriële revolutie of oude fabrieksverlichting. Hanglampen met metalen kappen zijn populair in industriële ontwerpen. Deze kunnen variëren van grote industriële hanglampen tot kleinere pendelarmaturen.

De focus ligt op functionaliteit en taakverlichting. Deze stoere lampen zijn vaak helder en bieden veel licht om werkruimtes goed te verlichten. Hoewel ze vaak geassocieerd worden met een meer rustiek of vintage uiterlijk, zijn er ook moderne interpretaties van industriële lampen met strakkere lijnen en eigentijdse materialen.

Hanglampen, wandlampen, vloerlampen of tafellampen

Onze hanglampen kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals lofts, moderne woningen, restaurants, kantoren en commerciële locaties, waar ze een unieke sfeer van stoere eenvoud kunnen toevoegen aan het interieur. Deze lampen kunnen variëren van hanglampen tot wandlampen, vloerlampen en tafellampen, afhankelijk van de behoeften en de inrichting van de ruimte.

Werkatelier Hengelo stoere lampen

De originals van Lloyd Industrials worden gemaakt in ons atelier. Naast originele industriële lampen maken wij hier ook tal van andere lampen zoals wandlampen van het merk Mapelec en onze White Label collectie. Tevens werken wij in het atelier ook een aantal lampen uit de Black Label en Grey Label serie, welke niet op onze website staan. Stuk voor stuk ware eyecatchers die allemaal handmatig worden gerestaureerd.

 

industriële lampen Lloyd Industrials

Lampen uitgelicht