Top

White Label industriële lampen

White Label industriële lampen zijn de duurzame collectie authentieke fabriekslampen van Lloyd Industrials. Dit label staat voor de upcycling van industrieel erfgoed. De collectie bestaat uit originele industriële lampen met een echt verhaal. Vaak hebben deze jarenlang trouwe dienst gedaan in fabrieken en werkplaatsen. Met veel oog voor detail, kwailiteit en design worden deze exemplaren door ons handmatig gerestaureerd.

Het silhouet van erfgoed
Bij ons White Label worden de lampen voorzien van een hoogwaardige mat witte poedercoating. Daardoor leggen wij de nadruk op het silhouet van dit industrieel erfgoed. De geschiedenis van de lamp wordt extra benadrukt en de gebruikerssporen gaan prachtig op in het geheel. Het armatuur krijgt een zachte en bijna aaibare uitstraling. Het White Label van Lloyd Industrials is een registered trademark: geschiedenis in een nieuw jasje.  Door hergebruik van bestaande materialen en de keuze voor duurzame poedercoating dragen wij bij aan het behoud dit prachtige industriële erfgoed en bovendien aan een leefbaar milieu. Daarmee creëren wij verlichting met een verleden voor de toekomst.

Studio Lloyd Industrials
De White Label industriële lampen collectie vind je in onze studio in Rotterdam. Onder de monumentale Hofbogen zijn de deuren vind je een showroom met de meest waanzinnige designverlichting. Naast de White Label collectie bekijk je daar natuurlijk ook de exclusieve A16 Lightbox. Bovendien vind je in de studio de collectie van ANVIA en Stilnovo. Alle reden om hier een bezoek te brengen. Onze studio vind je aan de Vijverhofstraat 76 in Rotterdam.

Atelier
Gecharmeerd van de prachtig collectie fabriekslampen? Maar ga je toch liever van de originele uitvoering? Ook dat kan! Lloyd Industrials heeft een breed aanbod aan industriële lampen. Wij ontvangen je graag in ons atelier. Hier bekijk je onze ruime collectie industriële verlichting. Bovendien is dit de creatieve broedplaats waar het restauratieproces plaatsvindt. Wij zien en inspireren je graag. Wees welkom in ons atelier (alleen op afspraak geopend).

White Label Industriële lampen. Werkplaats Lloyd Industrials Hengelo Gelderland.

Lloyd Industrials

Logo van Lloyd Industrials unique lighting objects

Vragen of wil je een afspraak maken?

Natuurlijk helpen wij je graag bij het vinden van die ene designlamp voor jouw interieur.
Heb je een vraag over de collectie, laat het ons weten of bezoek de studio in Rotterdam.

Neem contact op

Uitgelicht