Top

Grafische kunst van Narinna in de studio

Dat lampen en kunst perfect samen gaan blijkt uit de grafische kunst van Narinè (@narinna). Eind 2023 was deze Rotterdamse kunstenares op zoek naar een armatuur en bezocht Studio Lloyd Industrials. Al snel raakten wij in gesprek over een gezamenlijke overeenkomst: de passie voor design. Wij natuurlijk op het gebied van verlichting en Narinna op het gebied architectuur en kunst. Vol enthousiasme toonde ze haar werk, waaronder prachtige grafische tekeningen. Iemand die zo bevlogen is met hetgeen wat je doet, geven wij natuurlijk graag een podium in onze studio. Daarom zijn een aantal van haar tekeningen vanaf nu te zien in combinatie met onze lampen. Een extra reden om de studio binnenkort te bezoeken. 

A16 Lightbox Lloyd Industrials

Februari 2024

Over Narinna’s artwork

Narinna’s tekeningen bestaan uit zwart-wit repetitief lijnwerk en komen zowel minimaal over als verpakt in intrigerende complexiteit. Als architect is ze natuurlijk geïnteresseerd in ruimtelijke representatie en toch laat ze in haar artistieke verkenning haar achtergrond opzij om de perceptuele lezing van de ruimte te verkennen.

Narinna’s denklijn gaat voor een groot deel over de omgeving van kunstgrepen: fragmenten van het door de mens gemaakte, architectuur, het stedelijke; met de natuur, soms, die terugkeert naar het toneel. Voor het grootste deel zijn haar tekeningen, met name haar “Colourline grids”-serie, samengesteld uit eenvoudige geometrische vormen, die lijken op een of andere vorm van een vreemde stadslay-out.

Ze werkt voornamelijk op papier, met behulp van verschillende media: twee huidige reeksen tekeningen zijn gemaakt met inkt / Radical Optimsim/ en The Colourline Grids is gemaakt met potloden op oliebasis, variërend in dimensie van A4 tot A1.

Contact

Wil je meer weten over Narinna’s tekeningen, bezoek dan haar website en Instagram. Of bezoek onze studio aan de Vijverhofstraat 76 in Rotterdam om een deel van haar prachtige werk zelf te bekijken. Zie hoe mooi lampen en kunst samengaan. Wekelijks is onze studio geopend van donderdag tot en met zondag tussen 11.00 tot 18.00 uur. Vanaf februari 2024 te bewonderen onder De Hofbogen.

Website
E-mail
Instagram