Top

White Label Industriële lampen

White Label is de exclusieve lijn van oude lampen welke door ons zijn geredesigned. De lampen zijn stuk voor stuk authentiek en hebben jarenlang trouwe dienst gedaan in fabrieken en gebouwen. Door de lamp tot in detail te restaureren en daarna per onderdeel vakkundig te voorzien van een hoogwaardige mat witte poedercoating, leggen wij de nadruk op het silhouet van dit industriële erfgoed.

De geschiedenis van de lamp wordt daarmee extra benadrukt en gebruikerssporen gaan prachtig op in het geheel. Met een mooie energiezuinige ledlichtbron krijgt het armatuur een chique zachte en bijna aaibare uitstraling. Het White Label van Lloyd Industrials is een registered trademark, geschiedenis in een nieuw jasje.  Door hergebruik van bestaande materialen en de keuze voor duurzame poedercoating proberen wij ons steentje bij te dragen aan upcycling en het milieu.

Authentieke industriële lampen
Lloyd Industrials heeft een breed aanbod aan industriële lampen. Bent u zoek naar een oude originele lamp dan kunt u altijd ons atelier bezoeken. Vooraf dient u wel een afspraak te maken, zodat we hiervoor tijd kunnen vrijmaken.

Wij zien u en inspireren u graag.

White Label Industriële lampen. Werkplaats Lloyd Industrials Hengelo Gelderland.

Lloyd Industrials

Vragen of wil je een afspraak maken?

Natuurlijk helpen wij je graag bij het vinden van die ene designlamp voor jouw interieur.
Heb je een vraag over de collectie, laat het ons weten of bezoek de studio in Rotterdam.

Neem contact op

Uitgelicht