Top

Dennis in het magazijn van Lloyd Industrials elektra aansluiten industrie lamp

Ambachten Rotterdam

Naast alle grote internationale winkelketens, kent Rotterdam vele ambachtsmannen en -vrouwen. Dit bracht vakfotograaf Marcel Krol tot het initiatief om deze ambachts- en maakcultuur in beeld te brengen. Van een vioolbouwer tot een messenmaker en van een chocolatier tot een glasblazer. Met als resultaat een serie prachtige portretten waarbij de passie, het enthousiasme en vakmanschap van de foto afspat: www.ambachtenrotterdam.nl

 

Marcel Krol is een fotograaf met passie voor beeld. Pakkende beelden, ontroerende beelden, verrassende beelden. Beelden moeten een verhaal vertellen, maar ook juist dat beetje extra hebben zodat kijkers geboeid blijven. Terugkomen. Opnieuw kijken. Als vakfotograaf werkt hij inmiddels jarenlang professioneel én gediplomeerd aan wat hij van jongs af aan al leuk vond om te doen.

Tijdens de fotoshoot in onze atelier wist Marcel als geen ander onze passie voor de industriële lampen in beeld vast te leggen. ‘Ambacht is een vorm van vakmanschap die veel en vaak voortdurende oefening vereist. Het vereist specifieke kennis en toewijding’, aldus Marcel. En daar is Lloyd Industrials natuurlijk helemaal in thuis.

 

Marcel Krol fotografie
Herken jij jezelf in deze portretten als Rotterdammer met een ambacht? Ben jij bovendien kleinschalig en traditioneel? Misschien pas ook jij dan in deze serie. Contact neem je op via studio@marcelkrolfotografie.nl Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van zijn werk? Kijk dan ook even op de website.

renovatie Industrie lampen