Top

Het logo van Etsy.comCollectie van Lloyd Industrials nu ook op Etsy.com

Nieuw op Etsy

Wanneer je dit leest, ben je waarschijnlijk al bekend met onze website. Zo niet neem dan snel eens een kijkje in onze webshop voor de mooiste lampen. Maar Lloyd Industrials houdt het natuurlijk niet alleen bij deze website. Ook op Facebook en Instagram volg je ons avontuur rondom zowel de studio als het atelier. Hier nemen wij je graag mee achter de schermen tijdens het restauratieproces van de meest waanzinnige lichtobjecten. Nieuwsgierig naar de nieuwste aanwinsten binnen onze collectie? Ook die laten wij je graag zien via onze ‘socials’.

Wereldwijd platform van unieke producten en mooiste lampen.
Vanaf nu is daar een nieuw kanaal bij gekomen waarop je onze verlichting terug kunt vinden: Etsy is een wereldwijd platform waarop mensen samenkomen om unieke producten te maken, kopen, verkopen en te verzamelen. Bovendien zijn zij ook een gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering voor kleine bedrijven, mensen en de planeet. Etsy heeft geen magazijnen – wel miljoenen mensen die de dingen waar zij van houden verkopen. Zij maken het hele proces eenvoudig en helpen jou direct contact met makers te leggen om iets bijzonders te vinden.

Waar vind je ons op Etsy?
Genoeg redenen om onze producten vanaf nu ook hier te laten zien dachten wij zo. Ben je nog niet zo bekend met Etsy? Het leuke is dat je er gewoon zonder account op kunt rond speuren tussen al die mooie unieke items.